بهترین دستور پخت مارمالاد هلو را اینجا بخوانید
یکی از مارمالادهای خوش آب و رنگی که میتوان در فصل تابستون تهیه کرد مارمالادهلو بسیار خوشمزه است که ممکن است خیلی ها این مارمالاد خونگی رو تا به حال امتحان نکرده باشند.
ولی به شما توصیه میکنم از دستش ندید. و حتما این مارمالاد را درست کنید و از طعم خوبش لذت ببرید.
مواد لازم برای مارمالاد هلو:
هلو : 4 کیلوگرم
شکر:1 کیلوگرم
ژلاتین:2 تا 3 ورق
آبلیمو :نصف استکان
مارمالاد
طرز تهیه مارمالاد هلو:
ابتدا هلوها را بشویید و نصف کنید تا هسته وسط آن گرفته شود.
بعد آنها را داخل غذاساز له میکنیم .بعد داخل یک قابلمه لعابی میریزیم و با شکر مخلوط میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا 2 الی 3 ساعت در شکر بماند و کمی آب شود.
بعد از گذشت این زمان قابلمه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا مارمالاد به جوش بیاید. در حین جوشیدن آن را هم بزنید تا مایه کاملا سفت شود.
سپس ژلاتین را در کمی آب جوش حل میکنیم و به همراه آبلیمو داخل مارمالاد می ریزیم و میگذاریم تا یکی دو جوش دیگر بزند.
ظرف مارمالاد را از روی حرارت بر میداریم و می گذاریم کمی خنک شود.
مارمالاد باید بعد از سرد شدن کاملا بدون آب و غلیظ باشد.
در تفریح98 همراه ما باشید
نکته های کلیدی تهیه مارمالاد هلو:
مقدار دقیق شکر بستگی به شیرینی هلوی شما دارد.
هیچ وقت از قاشقی که خوب تمیز نشده برای هم زدن مارمالاد استفاده نکنید چون موجب میشود مارمالاد زود کپک بزند.
اگر شکر مارمالاد کم باشد، قوام نیامده باشد یا کاملا پخته نشده باشد ممکن است کپک بزند.
وقتی مارمالاد بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می زند .
نکات تکمیلی در مورد مارمالاد هلو
مارمالاد هلو جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
مارمالاد هلو را می توانید در وعده صبحانه - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 20 نفر مناسب میباشد .
منبع: ashpaziha
- سه شنبه ۲۴ دی ۹۸
- ۲۰:۰۵