طرز تهیه ناگت مرغ
ناگت مرغ یکی از انواع ناگت های پر طرفدار و بسیار خوشمزه در سراسر جهان است که علاوه بر اینکه طعم بسیار خوبی دار خیلی فوری هم آماده سرو می شود. ناگت مرغ شباهت زیادی به کوکوی مرغ دارد البته همانطور که می دانید ناگت ها به صورت سوخاری طبخ می شوند
مواد لازم ناگت مرغ
- 1 عدد سینه مرغ
- 1 عدد پیاز
- 150 گرم پنیر پیتزا
- 1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری سیر رنده شده
- آرد سوخاری به مقدار لازم
- نمک و زرچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه ناگت مرغ خانگی
مرحله اول:
در اولین مرحله برای تهیه ناگت مرغ خانگی نیاز است مرغ خام را چرخ کنید. ( میتوانید از قصابی مرغ چرخ کرده آماده تهیه کنید و یا اینکه در غذاساز مرغ را کمی خورد کنید.)
مرحله دوم:
سیر و پیاز را رنده کنید و فراموش نکنید که آب اضافی پیاز را خوب بگیرید. در ادامه مرغ، سیر، پیاز و پنیر پیتزا را با هم خوب مخلوط کنید و حسابی با دست چنگ بزنید و یا اینکه آن را در غذا ساز به مدت دو دقیقه خوب مخلوط کنید تا مواد به هم ترکیب شده و یک مایه ی خمیری مانند بدست آید.
در این مرحله می توانید سس تند، سس کنجد و یا سس خردل و عصاره گوشت هم به مواد اضافه کنید تا ناگت ها طعم بهتری بگیرند. حال، مواد را به مدت یک ربع تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود.
مرحله سوم:
در ادامه پود سوخاری، تخم مرغ هم زده شده و آرد سفید را در سه ظرف جدا گانه آماده کنید. برای خوش رنگ تر شدن ناگت ها میتوانید به تخم مرغ کمی زعفران دم کرده اضافه کنید.
مواد را از یخچال خارج کرده و آن را به توپ های کوچک اندازه گردو جدا کنید، گرد کنید و کمی آن را پهن کنید. تا به ضخامت حدود یک سانتی متر برسد. ابتدا به آرد سفید سپس تخم مرغ و در آخر به آرد سوخاری آغشته کنید.
برای درست کردن ناگت با پفک:
برخی در این مرحله کمی آرد سوخاری و پفک خرد شده را به هم مخلوط کرده و در یک سینی پهن میکنند و سپس مایه ی آماده شده ناگت را با ضخامت یک سانتی متر روی آن پهن کرده و روی آن را با همان مخلوط پفک و پودر سوخاری میپوشانند در ادامه با قالب آماده و یا چاقو برش های دلخواه میدهند.
مرحله چهارم:
در این مرحله ابتدا روغن مخصوص سرخ کردن را در ماهیتابه ای میریزیم که کمی گود باشد. اندازه روغن باید به قدری باشد که روی ناگت ها را بگیرد. روغن را با حرارت کم داغ می کنیم. زمانی که روغن به خوبی داغ شد ناگت های آماده کرده را تک تک داخل روغن انداخته و حرارت آن را تا اندازه متوسط زیاد میکنیم. ناگت ها را چند مرتبه بر می گردانیم تا هر دو طرف آن طلایی شود و داخل آن به خوبی مغز پخت شود.
طرز تهیه ناگت مرغ در فر:
فر را در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. و روی ناگت ها کمی اسپری روغن بپاشید سینی را داخل فر قرار داده چند مرتبه آن هارا زیر و رو کنید تا دو طرف برشته شده و مغز پخت شود. زمان پخت ناگت ها بسته به ضخامت آنها متفاوت است. و بین یک ربع تا نیم ساعت زمان میبرد.
این روش پخت سالم تر است اما خوب خیلی طعم ناگت های بیرون را ندارد.
و در آخر ناگت مرغ با چه چیزی سرو میشود؟
میتوانید ناگت های خوشمزه تان با سالاد های متنوع، سیب زمینی و به صورت ساندویچی سرو کنید. در کنار آن از انواع سس ها مثل سس قارچ و و سس سیر و سس قرمز استفاده کنید.
نکات کلیدی تهیه ناگت مرغ:
– اگر هنگام گرد کردن و قالب زدن ناگت ها مایه شما چسبناک بود دست های خود را کمی نمناک کنید تا کارتان راحت تر شود.
– حتماً از روغن مخصوص سرخ کردن اضافه کنید تا دود نکند.
– میتوانید ناگت های مرغ را قبل از مرحله سرخ کردن در فریزر فریز کنید و هر وقت خواستید آن هارا سرخ کنید و مصرف کنید.
– برخی برای درست کردن ناگت مرغ بدون پنیر پیتزا، نان تست خیس خرد شده با کمی شیر را به مرغ چرخکرده اضافه میکنند.
– میتوانید به جای پنیر پیتزا از پنیر گودا و یا پنیر فتا هم استفاده کنید.
– میتوانید از مرغ پخته هم استفاده کنید اما استفاده از مرغ خام طعم آن را بهتر می کند.
منبع: ashpazsho.wordpress.com
- يكشنبه ۱۵ دی ۹۸
- ۱۲:۳۹