کیک یزدی را شاید خیلی از ما ها با خاطرات بچگی که خوردن کاغذ کیک یزدی از خود آن نیز خوشمزه بود یاد کنیم اما این شیرینی خوشمزه با این حال که خیلی از انواع شیرینی های مختلف از جمله نان خامه ای و شیرینی کشمشی به بازار آمدند اما از یاد هیچ کس نرفت ، چون که خیلی ها خوب می دانند که طعم این شیرینی خوشمزگی چای را دوچندان می کند.
( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)
مواد لازم برای کیک یزدی
آرد سفید:300 گرم
تخم مرغ :3 عدد
شکر :200 گرم
ماست غلیظ :150 گرم
روغن مایع :175 گرم
عسل:یک قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری
گلاب:3 قاشق غذاخوری
- شنبه ۲۳ فروردين ۹۹
- ۰۹:۰۵